Розділ Суспільство

На Шепетівщині оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки: які обмеження та до якого часу

Автор 11 квітня 2024, 15:52

Згідно інформації Українського гідрометеорологічного центру Державної служби України з надзвичайних ситуацій до 14 квітня включно на території Хмельницької області надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Департамент природних ресурсів та екології Хмельницької ОДА нагадав, які обмеження діють на цей час.

Звертаємо увагу, що розпорядженням Хмельницької обласної державної адміністрації від 12.08.2010 № 419/2010-р, що зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Хмельницькій області 19.08.2010 за № 85/1548, встановлено ОБМЕЖЕННЯ відвідування лісів населенням у пожежонебезпечний період.

Також протягом пожежонебезпечного періоду забороняється:

  • палити, кидати у лісі та лісопосадках непогашені сірники або недопалки;
  • залишати у лісі просочене бензином, гасом, мастилом або іншими горючими речовинами ганчір’я
  • створювати смітники та спалювати відходи
  • спалювати стерню та післяжнивні залишки на сільськогосподарських полях

Повідомляємо, що розведення багаття, в’їзд автомобілем до лісу та полювання, на період правового режиму воєнного часу, на території Хмельницької області ЗАБОРОНЕНО!

Шановні громадяни! Якщо ви помітили займання в лісах, посадках та на відкритих територіях, негайно телефонуйте за номером «101»

Пам’ятайте, що лише дотримання елементарних правил пожежної безпеки застереже від трагічних наслідків та матеріальних збитків.

0
репостів
0
репостів