Розділ Суспільство

Третій відділ Шепетівського РТЦК та СП отримав нового керівника

Автор 02 квітня 2024, 14:16

Третій відділ Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (колишній Ізяславський комісаріат) отримав нового керівника. На цю посаду призначено майора Малярчука Сергія Миколайовича, котрий останні два місяці тимчасово виконував обов’язки начальника цього відділу. Про це повідомила Ізяславська міська рада.

Сам новопризначений керівник родом із Славутчини. З перших днів після повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію України був призваний до лав Збройних Сил України, очолював штаб реактивного дивізіону окремої механізованої бригади.

Як справжній патріот обороняв Батьківщину - на Запорізькому напрямку. За сумлінне виконання свого громадянського та військового обов’язку був нагороджений відзнакою Верховної Ради України за заслуги перед українським народом, а також за оборону України - від командира військової частини. Проте за станом здоров'я в лютому 2023 року був переведений до першого відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, де очолив роту охорони.

Вчора, 01 квітня, у приміщенні Ізяславської міської ради відбулося офіційне представлення Сергія Миколайовича як нового начальника третього відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Міський голова Сергій Шлегель привітав новопризначеного керівника та висловив сподівання на плідну співпрацю у подальшому.

Сергій Малярчук у свою чергу подякував за довіру. Окрім того, озвучив присутнім, яких правил в роботі притримуватиметься, про зміни, які очікуються у третьому відділі Шепетівського РТЦК та СП, а також запевнив у тому, що з честю виконуватиме покладені на нього завдання.

Нагадаємо, що саме до цього відділення відситься село Кунів Плужненської громади, де нещодавно на військовослужбовців Шепетівського РТЦК напала група агресивних селянок.

Останнє редагування 02 квітня 2024, 14:21
0
репостів
0
репостів