Розділ Суспільство

Шепетівська критична інфраструктура отримала підкріплення

Автор 30 листопада 2023, 16:20

Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства та Шепетівське підприємство теплових мереж отримали по потужному генератору на 30 кВт. Таку благодійну допомогу шепетівській громаді надала Хмельницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України.

Ми завжди за співпрацю і готові активно підтримувати тих кому потрібна наша підтримка та допомога. Наша організація має тісну та плідну співпрацю із Шепетівською міською радою, тому ми підтримуємо підприємства критичної інфраструктури

Також, генератор потужністю 5 кВт надано у користування Шепетівському центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю.

Невимовна вдячність за допомогу Хмельницької ОО ТЧХУ Богдан Малінський нашим колегам з Національного комітету ТЧХУ та партнерам з International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. 

Нагадаємо, що влітку Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства та Шепетівське підприємство теплових мереж вже отримували генераторивже отримували генератори, тоді теж їх передала Хмельницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України.

0
репостів
0
репостів