Розділ Суспільство

Виконком: пасажирські перевезення, питання захисту прав дитини та проживання ВПО

Автор 17 лютого 2023, 14:19

16 лютого міський голова Віталій Бузиль провів засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. На порядок денний було винесено 27 питань. Детальніше про них розповіли у пресслужбі органу самоврядування.

Члени виконавчого комітету заслухали звіт про стан роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Шепетівської міської ради у 2022 році, прийняли рішення про повідомну реєстрацію колективних договорів та затвердили результати обстеження пасажиропотоку пільгових категорій громадян на міському автобусному маршруті №3.

Рішенням членів виконавчого комітету було надано дозвіл для зарахування в Шепетівський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю та зарахування внутрішньо переміщеної особи у відділення стаціонарного догляду для постійного проживання Шепетівського територіального центру.

Було затверджено зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта будівництва “Поточний ремонт електричних мереж в будівлі за адресою проспект Миру, 25/1, м.Шепетівка, Хмельницької області». Надано дозвіл на встановлення тимчасового збірно-розбірного гаража мамі дитини з інвалідністю на території, прилеглій до багатоповерхового житлового будинку. З метою здійснення запобіжних заходів , пов’язаних з надзвичайними ситуаціями погодили передачу матеріальних цінностей з матеріального резерву.

Також було розглянуто ряд питань, що стосуються організації пасажирських перевезень. Зокрема, визначено тимчасового перевізника на міському маршруті загального користування №4, зазнали змін розклади руху автобусів на міських маршрутах №9 «Залізничний вокзал – Автостанція» та №6-А «Залізничний вокзал – Школа №8»; продовжено строк договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на маршруті № 11 та на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на приміських маршрутах №1906 Шепетівка-Плесна (в поєднанні з маршрутом Шепетівка-Жилинці) та №1908 Шепетівка-Пліщин. Всі зміни висвітлені у графіку на сайті міської ради.

Двом суб’єктам підприємницької діяльності надано дозволи на встановлення бетонних півсфер, для блокування проїзду транспорту та погоджено питання видалення зелених насаджень.

Прийнято ряд рішень, які були винесені на розгляд виконавчого комітету комісією з питань захисту прав дитини.

0
репостів
0
репостів