Розділ Суспільство

Захисники подякували мешканцям Улашанівської громади за автомобіль за дитячі обереги

Автор 24 жовтня 2022, 19:11

14 жовтня на Схід було відправлено автомобіль для забезпечення оперативного реагування під час виконання визначених завдань, який закуплено за зібрані кошти жителів Улашанівської громади, працівників виконавчого комітету, закладів культури та освіти. Днями на адресу сільської ради наші Захисники надіслали слова вдячності, які закріпили своїми світлинами.

Наші Герої особливо вдячні за дитячі листівки, малюнки, обереги та вітання. Такі речі для них «безцінні»! Це дає їм відчуття, що про них пам’ятають, у них вірять і на них чекають, надають їм сили, хоробрості, впевненості у завтрашньому дні та світлому майбутньому України.

Наші діти з перших днів війни виготовляють сувеніри, обереги, малюють малюнки, щоб морально підтримати українських воїнів.

Варто зазначити, що автомобіль було придбано на кошти, зібрані жителями громади, працівниками виконавчого комітету, закладів культури та освіти та за допомогою волонтерів, зокрема Володимира Мороля, який доставив цей автомобіль з-за кордону та з перших днів війни тісно співпрацює з нашою громадою на благо спільних інтересів у цей важкий воєнний час.

Передача автомобіля відбувалася біля громадської приймальні за участі сільського голови Миколи Гизимчука та працівників виконавчого комітету.  

До слова, усього після оголошення збору коштів на автомобіль громадою зібрано 203 365 гривень і 100 у.о. З них на автомобіль використано 111 тисяч гривень, на його перефарбування витрачено ще 3 тисяч гривень.

Для потреб військових у автомобіль завантажили 2 буржуйки (6 тисяч) та засоби особистої гігієни (712 гривень). Усього на залишку для подальшої закупівлі необхідного для потреб військових залишилося  82 653 гривень та 100 у.о.

На довантаження автомобіля за кошти сільської ради закуплено мішки для сміття, цвяхи, планшет, карту пам’яті до нього, плівку поліетиленову, клейку стрічку синього та жовтого кольору, новий комплект зимових шин (80 154, 39 гривень)

Окрім того, було завантажено продукти харчування: чай, каву, печиво, тушонки, зібрані закладами освіти громади, а також обереги і дитячі малюнки.

Улашанівська територіальна громада

0
репостів
0
репостів