Розділ Суспільство

У Судилківській громаді збирали врожай «Садів Перемоги»

Автор 18 жовтня 2022, 19:55

У травні, в рамках проєкту «Сади Перемоги», у Судилківській громаді жителі посадили картоплю. А вже у ці жовтневі дні працівники закладів освіти, культури, працівники сільської ради, активний житель села Міщук В.Д., збирали врожай.

Велику вдячність за підтримку проєкту, надання завжди своєчасної і дієвої допомоги щодо трансформації проєкту в життя громади висловлюємо місцевому підприємцю Дорощуку М.Ф. Дякуємо всім за працю і допомогу у зборі врожаю, дякуємо працівнику сільської ради Ординському Владиславу, який зараз захищає нашу землю від російського окупанта, а в травні разом із колегами – працівниками сільської ради садив картоплю на полі.

Сади Перемоги – внесок жителів громади у перемогу України. В умовах війни, в умовах постійних сирен і тривог, кожен на своєму фронті наближає довгоочікувану перемогу. Зібраний врожай буде передано для потреб наших воїнів-захисників та для потреб внутрішньо переміщених осіб.

Нагадуємо, що гуманітарну допомогу громаді у вигляді насіння картоплі надано Францією. Вказана допомога стала можливою завдяки злагодженій роботі Громадської організації «Хмельницька аграрна палата», Посольства Франції в Україні, Міністерства аграрної політики та продовольства України та Хмельницької обласної військової адміністрації (Управління розвитку агропромислового комплексу та земельних відносин Хмельницької ОВА). Передачу насіннєвої картоплі для громади здійснила Шепетівська районна військова адміністрація.

Судилківська сільська рада

Останнє редагування 18 жовтня 2022, 20:21
0
репостів
0
репостів