Розділ Суспільство

Жителі Великої Медведівки засадили 2 га землі картоплею для ЗСУ

Автор 11 травня 2022, 21:15

Жителі Великої Медведівки, що у Судилківській ОТГ Шепетівського району зініціювали проект «Другий хліб для Першої армії». Селяни засадили 2 га землі картоплею, а урожай планують відіслати нашим військовим.

Хто хоче – шукає можливості, а хто не хоче, той …, а це вже не про українців. Якщо за мирних часів селяни працювали щоденно й наполегливо, то задля допомоги захисникам та захисницям України, під час війни, вони здатні на понаднормове, позачасове і повсемісне.

Відповідно, отримавши запит орендодавців, інспірований духом патріотизму, керівництво агрохолдингу Епіцентр Агро допомогло його реалізувати, виділивши 2 га землі та надавши необхідні ресурси й послуги (паливо, мінеральне добриво, обробіток, культивування) для посадки бульби.

До почину долучилася керівниця Центрального офісу з аграрних питань ТОВ «Епіцентр К» Світлана Нікітюк та розповіла, що вражена силою і наполегливістю подолян.

Зараз кожен українець намагається щодня наближати перемогу конкретними вчинками. Тож попри загрозу життю та біль народу, у багатьох виникає прагнення робити добро, допомагати іншим, і в цьому ж сенсі спільна трагедія веде до більшої єдності.

Епіцентр Агро Північний кластер

0
репостів
0
репостів