Розділ Спорт

Підсумки 12 туру чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8х8

Автор Олександр Мельник 22 червня 2017, 12:27

У 12 турі між собою зустрічалися: Локомотив-ДП, «ШРЗ», Ірбіс-Цукровик, Вимпел-Фортуна та Шанхай-Славутич. Загалом, підсумовуючи результати туру, можна сказати, що перемогли сильніші та стабільніші  команди.

Локомотив впевнено переміг ДП «ШРЗ» з рахунком 4-0. «Ремонтники» хоча і мали моменти для взяття воріт Локомотива, але реальної боротьби більш іменитому супернику нав’язати не змогли.

Ірбіс, граючи в більшості, ще у першому таймі зумів встановити комфортний рахунок 5-0 на свою користь. Після перерви, можливо, перебуваючи у стані заспокоєння, ірбісівці зі всіх своїх численних моментів зуміли реалізувати тільки один. На відміну від них, цукровики заграли більш зібрано та, у свою чергу, змогли відзначитися тричі. Отже остаточний рахунок гри 6-3 на користь команди «Ірбіс».

Не зумівши вчасно зібратися на гру у повному складі, Фортуна на цілий тайм забезпечила Вимпел гарною перевагою в одного гравця. Вимпел, хоча і не без проблем, але зумів цим скористатися. Остаточний рахунок гри - 5-3 на користь команди «Вимпел». Також хотілося б відзначити кращого бомбардира турніру фортунівця Нагорняка Валентина, який знову зумів відзначитися, та ще й двічі. Тепер у його активі 20 голів у 12 матчах.  

У грі між Шанхаєм та Славутичем на один гол Славутича Шанхай відповів трьома. Отже, 3-1 на користь команди «Шанхай», яка, за два тури до завершення турніру, в боротьбі за четверте місце, відірвалася від своїх переслідувачів вже на 6 очок.

Змагання організовано та проводяться спільно управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та ШМЦФЗН «Спорт для всіх».

0
репостів
0
репостів