Розділ Спорт

Міліціонери Хмельниччини змагалися у лижних гонках

Автор 27 лютого 2012, 00:00

У міському дендропарку Хмельницького відбувся особисто-командний чемпіонат обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» з лижних гонок. У змаганнях взяли участь близько ста міліціонерів, які представляли усі міськрайвідділи, спецпідрозділи та галузеві служби міліції.

 

Гонки проходили на дистанціях у один та два кілометри. У змаганнях представників міськрайвідділів на двокілометровій дистанції перемогу здобув Максим Марчук зі Старої Синяви, на другому місці опинився Тарас Марков, який представляв Кам’янець-Подільський, а на третьому — Назар Дідук з Шепетівки.

На дистанції довжиною в один кілометр точилась не менш запекла боротьба, переможцем з якої вийшов представник Кам’янець-Подільського міськвідділку Сергій Булатов. Олександр Рудик з Летичівського райвідділку був другим, а третє місце розділили між собою Валерій Гладкий з Шепетівського міськвідділку та Анатолій Рибачок з Хмельницького райвідділку.
За результатами особистих виступів спортсменів визначались загальнокомандні місця: першу сходинку переможного п’єдесталу впевнено посіла команда Хмельницького райвідділку, другими стали лижники із Старосинявського райвідділку, а команда Шепетівського міськвідділку була третьою.

У змаганнях серед спецпідрозділів представники відділу швидкого реагування «Сокіл» Сергій Білан та Костянтин Антощук не залишили жодних шансів опонентам, здобувши золоті нагороди на дистанціях два та один кілометри відповідно. Другими були представники управління Державної служби охорони «Титан» Михайло Петров та Дмитро Павлунік, а третіми — беркутівці Віктор Гуціляк та Роман Нахильчук. 

У змаганнях серед галузевих служб управління кращі результати показали представники управління кадрового забезпечення Микола Котовський та Микола Сохорук, які посіли відповідно І та ІІІ місця, другим був представник режимно-секретного відділу Андрій Баранський. 

0
репостів
0
репостів