Розділ Спорт

Педагоги Шепетівщини змагались на Чемпіонаті області зі спортивного туризму

Автор 17 жовтня 2023, 12:35

З 12 по 15 жовтня поблизу села Черче Чемеровецької територіальної громади відбувся Чемпіонат області серед працівників закладів освіти зі спортивного туризму «Листопад-2023». У змаганнях взяли участь команди зв’язок від Городоцької, Нетішинської, Полонської, Славутської та Хмельницької територіальних громад Хмельницької області, які, за регламентом Чемпіонату, повинні були сформовані з числа педагогічних працівників, що працюють в закладах дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти.

Учасники змагань долали дистанції ІІІ класу з пішохідного туризму – «Смугу перешкод» та «Крос-похід».

Основна боротьба за перемогу розгорілася між командами Хмельницької та Славутської територіальних громад.

Найкращі результати на «Смузі перешкод» показали: Гула Владислава та Мельник Марія (зв’язка з Хмельницької ТГ), вони посіли 1місце. Всього секунду їм програла зв’язка з цієї ж команди – Гула Володимир та Яценюк Роман. Третій результат у зв’язки зі Славутської ТГ – Сукача Олександра і Самойлюка Олега.

На дистанції «Крос-похід» трійка найсильніших зв’язок була такою: 1 місце – у Гули Володимира та Яценюка Романа, 2 місце – у Новзи Юлії та Романюка Руслана (Славутська ТГ), третіми фінішували Гула Владислава та Мельник Марія з Хмельницької ТГ.

У загальному заліку серед команд територіальних громад області переможцем стала команда Хмельницької територіальної громади, друге місце посіла команда Славутської ТГ, третє – команда Нетішинської ТГ.

На урочистому закритті Чемпіонату учасників зв’язок, які посіли 1, 2, 3 місця на окремих дистанціях, нагородили грамотами Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді. Команди зв’язок – переможець та призери у загальному заліку – були нагороджені грамотами Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації та грамотами і цінними призами від Хмельницької обласної організації профспілки працівників освіти і науки.

0
репостів
0
репостів