Розділ Спорт

Команда «Лісівник» здобула срібло обласного спортивного заходу з волейболу

Автор 20 лютого 2023, 13:38

18 лютого 2023 року у м. Хмельницькому в приміщенні спортивного залу політехнічного фахового коледжу відбувся обласний спортивний захід з волейболу серед чоловічих команд, присвячений Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні, організований та проведений Хмельницьким обласним центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.

У турнірі взяли участь чоловіки віком від 40 років і старші. Шепетівську територіальну громаду представляла команда «Лісівник.

Ігри відбувалися в максимальній спортивній напрузі. Гравці кожної з команд демонстрували вправність і точність під час атак,  подач та блокування. В результаті  такої безкомпромісної гри, фактично до останнього розіграшу важко було спрогнозувати, хто саме стане лідером спортивного дійства.

За підсумками спортивного заходу з волейболу маємо результати – перше місце виборола команда з м. Дунаївці, друге місце посіла команда «ЛІСІВНИК» м. Шепетівка, третє – м. Городок.

Капітан команди – Сасюк Володимир, був відзначений грамотою ХОЦФЗН як найстарший гравець турніру.

Відрядження команди здійснювалося відділом у справах сім’ї, молоді та спорту за рахунок Програми розвитку фізичної культури та спорту в Шепетівський міській територіальній громаді на 2023 рік.

ШМЦФЗН «Спорт для всіх»

0
репостів
0
репостів