Розділ Спорт

У Нетішині завдяки забігу витривалих вдалось зібрати понад 60 тис грн

Автор 04 вересня 2022, 11:58

Благодійний Atom Raсе-2022 у підтримку ЗСУ відбувся у першу суботу вересня у Нетішині, що у Шепетівському районі. Дощова погода не стала на заваді учасникам змагань, адже ATOM RACE - це забіг для витривалих! Про це розповіли у пресслужбі Хмельницької АЕС.

23 команди з Хмельниччини та Рівненщини, кожна з яких налічує трьох учасників, подолали дистанцію з 25 перешкод: переплили водні перешкоди, вимазалися брудом, перенесли колоди, перевернули величезні шини, тягнули автомобіль, - і це далеко не повний перелік.

До учасників благодійного заходу звернулися генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра, голова ППО ХАЕС Михайло Гук, голова організації молоді Євгеній Михалець.

Андрій Козюра подякував учасникам, організаторам, партнерам і волонтерам, глядачам заходу, усім, хто долучився до допомоги.

«Малесенький крок кожного неминуче наближає нашу країну до ПЕРЕМОГИ!» - зазначив Михайло Гук.

ATOM RACE - один із наймасштабніших благодійних заходів, які проводить Хмельницька АЕС, щоб підтримати захисників України! Кожна з команд зробила благодійний внесок, а ще організатори заходу збирали кошти, продаючи сувенірну продукцію, годуючи бажаючих на польовій кухні. Усім разом вдалося зібрати для військових понад 60 тис. грн! Підрахунок коштів продовжиться після закінчення заходу.

0
репостів
0
репостів