Розділ Події

Загинув від ворожої кулі: у Нетішині провели у засвіти Германа Решецького

Автор 07 травня 2024, 14:47

Сьогодні, 7 травня, нетішинці провели в останню дорогу Воїна-Героя, нашого земляка, 52-річного Германа Решецького, солдата, стрільця-санітара механізованого батальйону в/ч А4638. Він загинув від ворожої кулі 2 травня на передній лінії фронту поблизу села Сергіївка Сватівського району Луганської області.

Живим коридором, приклонивши коліно та схиливши голови, з прапорами та квітами в руках, містяни подумки дякували Захиснику за найвищу жертву в ім’я Батьківщини. Прощалися із загиблим Героєм рідні, друзі, керівництво громади, військовослужбовці, духовенство і всі небайдужі… Спільна молитва за упокій душі Германа Решецького лунала на площі перед будівлею виконкому міської ради.

Багатолюдною ходою, під супровід духового оркестру, громада провела Героя в останню дорогу. Священнослужителі провели чин похорону в Соборі архістратига Божого Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ.

Ця невимовна втрата розриває душу і жодними словами її не вгамувати. Це наша спільна втрата, наш спільний біль і спільне горе… Ми втратили ще одну добру та щиру людину, вірного Захисника України.

Ми повинні пам’ятати, що війна – це не щось далеке, що вона поруч і всі наші полеглі воїни віддали своє життя за нас, наше мирне сьогодення та щасливе майбутнє. Пам’ятаймо, що Герої не вмирають. Вони житимуть доти, доки світла пам’ять про них житиме у наших серцях.

Вічна пам’ять і слава мужньому Воїну! Доземний уклін нашому Захисникові Герману Решецькому!

Слава Україні! Героям Слава!

Відділ з організаційних питань НМР

0
репостів
0
репостів