П'ятниця, 22 березня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Нафтогаз України хоче стягнути зі Славути 36 мільйонів гривень
Розділ Бізнес

18 березня відбулося чергове засідання Північно-Західного апеляційного господарського суду (м. Рівне) щодо розгляду апеляційної скарги КП «Славутське ЖКО» на рішення Господарського суду Хмельницької області від 5 грудня 2023 року. Вказаним судовим рішенням передбачено стягнення на користь АТ «НАК «Нафтогаз України» з комунального підприємства вартості спожитого у березні-квітні 2021 року природного газу, як безпідставно набутого майна, на суму 36 мільйонів гривень.

Порядок денний 19 позачергової сесії Шепетівської районної ради VIII скликання містив лише 9 питань. За словами голови Шепетівської райради Олега Кулінського, «занадто важливих проблем в житті нашої громади не було, тому і збиратися депутатам не було необхідним». Нагадаємо, що попередній раз депутати збирались на початку травня 2023 року. Тож що ж у районній раді цього разу визначили нагальним, проаналізуємо далі.

20 березня 2024 року Славутський міськрайонний суд Хмельницької області виніс вирок місцевому безробітному в ухиленні від призову за мобілізацією. Але цьому вироку передумали події, які гідні екранізації у якомусь гостросюжетному фільмі.

Автопригода за участю двох авто сталась у Рівному: постраждали четверо осіб. ДТП сталася близько півночі сьогодні, 22 березня, на вулиці Соборній.

Десять сіл у Хмельницькій області мають перейменувати, три з них на Шепетівщині. Таке рішення прийняв комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. Про це повідомив голова підкомітету з питань деколонізації Роман Лозинський.

У Шепетівці прощалися зі снайпером Андрієм Парфенюком
Розділ Події

«На щиті», з війни до рідної Шепетівки повернувся стрілець-снайпер 1 аеромобільного відділення 1 аеромобільного взводу 2 аеромобільної роти аеромобільного батальйону солдат Парфенюк Андрій Володимирович, який пожертвував своїм спокоєм, полишив своє звичне життя заради миру!

Начальник Шепетівської РВА Олексій Глушаков вручив мамі загиблого Героя Чорній Любові Олександрівні державну нагороду — орден «За мужність» ІІІ ступеня, присвоєний сину Чорному Олегу Сергійовичу указом Президента України (посмертно).

Жахлива ніч сьогодні була для всієї України. Дісталося від "асвабадітєлєй" і Шепетівській громаді. Наслідки атаки ударними БПЛА показав на своїй сторінці міський голова Шепетівки.

Рятувальники повідомили, що внаслідок атаки рф у Хмельницькому станом на зараз маємо 2 загиблих, 8 постраждалих. російські війська атакували об’єкти інфраструктури та житлові масиви міста й області «шахедами» і ракетами.

Як ми вже писали, на Хмельниччині внаслідок ворожої атаки є пошкодження електромереж, відповідно є аварійні відключення електричної енергії. Станом на 12 годину значну частину споживачів перезаживлено.

0
репостів
0
репостів