Розділ Події

Представили очільника новоствореної Шепетівської окружної прокуратури

Автор 16 березня 2021, 11:12
Представили очільника новоствореної Шепетівської окружної прокуратури На фото зліва - Роман Олійник

Вчора очільник Хмельницької обласної прокуратури Олексій Олійник представив колективам новоутворених окружних прокуратур, керівникам органів державної влади, місцевого самоврядування, правоохоронних відомств та суду новопризначених керівників окружної прокуратури міста Хмельницького та Шепетівської окружної прокуратури. Зокрема, головою останньої призначено Романа Олійника.

За даними пресслужби Хмельницької обласної прокуратури, Олійник Роман Володимирович народився у 1978 році. Сам родом з Ярмолинеччини. Юридичну освіту здобув у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

В органах прокуратури працює з 2000 року. Займав посади помічника прокурора Волочиського району, старшого слідчого та заступника прокурора м. Кам’янця-Подільського, прокурора Городоцького та Ярмолинецького районів, начальника відділу прокуратури Хмельницької області.

Останнє місце роботи до нового призначення - перший заступник керівника Городоцької місцевої прокуратури.

Як ми писали, відучора почала діяти Шепетівська окружна прокуратура, яка була створена після реорганізації Шепетівської місцевої прокуратури. До слова, колишній керівник Шепетівської місцевої прокуратури Комар Іван Васильович очолив окружну прокуратуру міста Хмельницького. Згідно з офіційним сайтом Генеральної прокуратури посаду у Шепетівці займав 5 років.

Останнє редагування 16 березня 2021, 11:44
0
репостів
0
репостів