Розділ Події

За добу на Шепетівщині виникло дві пожежі машин

Автор 16 жовтня 2020, 10:35
За добу на Шепетівщині виникло дві пожежі машин Фото ілюстративне

Перша пожежа сталася вчора вранці в селі Корчик Шепетівського району. О 10год. 50хв. надійшло повідомлення про пожежу зернозбирального комбайну CLAAS LEXION 760.

Вогнем пошкоджено деталі корпусу, коробку перемикання передач комбайна. Причина пожежі - порушення технології виробництва та правил експлуатації транспортних засобів: несправність рухомих вузлів і деталей (перегрів унаслідок тертя). Збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано ДПД ТОВ “Лотівка – Еліт”, МПК с. Корчик. Нещасних випадків на пожежі не було.

О 17:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля Renault Kangoo на вул.Судилківська в м.Шепетівка. На місце виклику негайно направили чергове відділення рятувальників 21 Державної пожежно-рятувальної частини міста. На момент прибуття працівників ДСНС на місце події, горів моторний відсік автомобіля на площі 1 кв. м.

На гасіння пожежі негайно подали пінний ствол. Пожежу було локалізовано та ліквідовано в найкоротший термін. Завдяки вправним діям вогнеборців врятовано від повного знищення вогнем даний автомобіль.

Полум’ям пошкоджено моторний відсік автівки.

Від ДСНС на місце події залучалося 5 чоловік особового складу та 1 спецавтомобіль. Наразі причина займання встановлюється.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Останнє редагування 16 жовтня 2020, 10:54
0
репостів
0
репостів