Розділ Події

Шепетівчани перекрили рух на автодорозі "Хмель­ницький­—Рів­не"

Автор 09 листопада 2017, 11:04

Меш­канці Ше­пе­тів­ки таки вда­лися до край­ніх за­хо­дів через зрив опа­лю­валь­ного се­зону та перекрили рух на ав­то­до­ро­зі на­ці­ональ­но­го зна­чен­ня Хмель­ницький­—Рів­не поб­ли­зу ка­фе «Ас­то­рія». Кілька десятків людей постійно переходять дорогу, таким чином заблокувавши її. Автомобілі шукають об'їзних шляхів.

Зранку до мітингарів приїхав міський голова Михайло Полодюк, розповів деталі вчорашніх зустрічей та домовленостей у Києві, про які ми вже писали на нашому сайті. Тим не менш люди все одно вирішили провести акцію, щоб дати зрозуміти, що шепетівчани налаштоване рішуче.

Серед мітингарів були помічені також деякі міські депутати. Скільки буде тривати акція поки невідомо, у заявці для органів самоврядування було задеклароване завершення о 16.00

Нагадаємо, опалювалний сезон зірвано через борги приватного теплопостачальника ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" за спожитий газ. На вчорашній зустрічі у НАК "Нафтогаз України" власник обіцяв сьогодні залучити кредитні кошти щоб погасити частину боргу, відповідно тоді і подадуть газ на котельні.

 

Останнє редагування 09 листопада 2017, 12:20

Відео

0
репостів
0
репостів