Понеділок, 30 січня 2023 — Сайт міста Шепетівка

У понеділок, 30 січня, «Укрпошта» почала перший етап програми безплатного обміну ламп розжарювання на енергоефективні світлодіодні лампи. Про це повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.  

29 січня вночі на автодорозі Т-0612 "Новоград-Волинський-Полонне-Старокостянтинів", неподалік села Новоселиця Шепетівського району, водій Фольксваген Таурек чорного кольору рухаючись в напрямку міста Полонне, здійснив наїзд на 51-річного жителя села Радісне. В результаті ДТП чоловік від отриманих травм помер на місці події.

На Шепетівщині протягом тижня виявлено 23 випадки захворювання на COVID-19 (на 5 випадків більше, ніж попереднього тижня), в тому числі дві дитини. Госпіталізовано 13 осіб (56,5%). На щастя, летальні випадки не фіксувалися.

У Славуті провели із земного до небесного строю Гітченка Романа Вікторовича
Розділ Події

Сьогодні, 30 січня, славутчани у скорботі провели із земного до небесного строю ще одного сина України, захисника, мужнього бійця та земляка Гітченка Романа Вікторовича. Про це повідомили у пресслужбі Славутського МВК.

На Шепетівщині попрощались із Філінським Сергієм Антоновичем
Розділ Події

Сьогодні в останню путь проводжали Героя-захисника Філінського Сергія Антоновича. Родичі, сусіди, друзі, побратими та військові, мешканці навколишніх сіл Михайлюцької та Судилківської громад, представники влади, знайомі й незнайомі, всі в скорботній печалі віддали шану нашому захиснику.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції скерували до суду обвинувальний акт за фактом умисного вбивства з корисливих мотивів. На початку листопада минулого року поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві його 65-річної сусідки.

27 січня відбулось чергове засідання сесії Шепетівської міської ради. У ході першого у 2023 році засідання депутати розглянули 39 питань порядку денного.

Шепетівський суд призначив по п'ять років тюрми двом крадіям лісу. В 2020 році чоловіки зрубали та намагались вивезти 24 дуби, але їх викрили охоронці станції «Шепетівка». Зловмисники почали відбивались і зрештою втекли: один на вантажівці, якою вивозили ліс, а інший втік у лісопосадку. Згодом їх затримали.

Британські парамедики провели тренінг для шепетівських рятувальників
Розділ Події

Три дні поспіль парамедики з Великої Британії проводили тренінги рятувальникам Хмельниччини щодо надання першої невідкладної допомоги постраждалим у різних небезпечних ситуаціях. За спиною тренінги хмельницьким та кам’янець-подільським надзвичайникам, а вчора, 29 січня працювали на Шепетівщині.

У Шепетівці визначились переможці турніру зі швидких шахів
Розділ Спорт

З 23 по 27 січня у міському шаховому клубі відбувся турнір зі швидких шахів серед юнаків та дівчат поміж навчальних закладів Шепетівської міської територіальної громади в рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Спорт, що нас об’єднує».

0
репостів
0
репостів