Розділ Події

Понінківська громада прощалась із капітаном Володимиром Нікончуком

Сьогодні скорботний день для всіх жителів Понінківської громади, адже відбулося попрощання із захисником – капітаном Володимиром Нікончуком. Провести земляка в останню путь разом з рідними, бойовими побратимами, прийшло чимало жителів громади.

Володимир з 17 квітня 2022 року боронив нашу країну від окупантів. Виконуючи бойові завдання завжди був вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину виявив стійкість і мужність.

Капітан 1986 року народження служив командиром 3 самохідної артилерійської батареї 1 САДн. Трагічно загинув 19.08.2023 року в населеному пункті Захарівка Чугуївського району Харківської області.

Труну пронесли живим коридором додому, до Костелу, на центральнц площу.  Після громадського прощання Захисника повезли на Католицьке кладовище на місце вічного спочинку.

Глибоко сумуємо та співчуваємо всій родині Володимира. Щира вдячність батькам Героя за те, що виховали Патріота й справжнього Захисника України!

Жодними словами не втамувати пекучий біль і не загоїти рани в душі, та світлий спомин про Володимира Нікончука назавжди в наших серцях…

Вічна слава та пам‘ять Герою України!

Герої не вмирають!

Понінківська територіальна громада

Останнє редагування 25 серпня 2023, 18:53

Відео

0
репостів
0
репостів