Розділ Події

У Плужненьскій громаді провели в останню дорогу розвідника Гребенюка Володимира

Автор 26 грудня 2022, 19:58

Сьогодні, 26 грудня, у Плужненьскій громаді Шепетівського району провели в останню дорогу 23-річного захисника Гребенюка Володимира Ігоровича (09.03.1999 р.н.) – розвідника снайпера (2 категорії) 3 розвідувального відділення 2 розвідувального взводу розвідувальної роти військової частини А0501.

Загинув Володимир  21 грудня 2022 року під час виконання бойовоих завданнь біля населеного пункту Стельмахівка, Сватівського району, Луганської області.

Страшна війна забрала ще одного захисника Плужненьскої громади, на жаль надто молоді люди відходять у вічність, які могли б ще так багато зробити своїм батькам, рідним та своїм сім'ям...

Народився в селі М'якоти, де зростав, навчався та закінчив місцеву школу. Створивши сім’ю, змінив місце проживння в село Шекеринці.

У чоловіка залишилися рідні, батьки, сім’я – дружина та двоє малолітніх дітей.

Щоб вшанувати пам’ять воїна, люди зустріли захисника «живим коридором». Попрощатися з захисником прийшли рідні та близькі, друзі, побратими, земляки.

Поховали Гребенюка Володимира Ігоровича на кладовищі у селі М’якоти Плужненської громади.

Подвиг кожного нашого захисника не можна оцінити, так само, як не можна оцінитибіль втрати рідних. Молимося за порятунок душі кожного нашого загиблого воїна, віримо у нашу перемогу і низенько вклоняємося нашим Героям, та дякуємо за найміцніший небесний щит...

Світла пам’ять Герою!

Співчуття рідним і близьким!

Плужненська громада

Останнє редагування 26 грудня 2022, 20:09
0
репостів
0
репостів