Розділ Події

У Нетішині прощались із героєм-захисником Юрієм Бацаном

Автор 01 жовтня 2022, 18:54

Сьогодні, 1 жовтня, Нетішинська громада віддала шану та славу загиблому земляку. Сотні небайдужих нетішинців навколішки, з тугою в серці та зі слізьми, з синьо-жовтими прапорами та квітами зустрічали героя-захисника Юрія Бацана, який віддав своє життя за Україну, за її волю, за її незалежність.

На площі перед будівлею виконавчого комітету відбулося багатолюдне прощання з героєм. «Пливе кача…» тужливо линуло над містом... Пекельно щеміло в грудях… Люди не стримували сліз…

У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам'ять вірного сина України. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Нехай добрий, світлий спомин про загиблого захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

28 вересня Україна під час виконання бойового завдання на Харківщині втратила вірного сина. Про це повідомила військова частина А2641, де служив захисник.

У підрозділі, де служив загиблий воїн, згадують Юрія як справжнього фахівця, сміливого та відважного захисника, людину безстрашну, у той же час доброзичливу й веселу.

Вічна пам'ять захиснику України! Герої не вмирають!

Відділ з організаційних питань Нетішинської міської ради

Останнє редагування 01 жовтня 2022, 19:05
0
репостів
0
репостів