Розділ Події

На Шепетівщині простилися із захисником України Данилюком Леонідом Леонідовичем

Автор 29 вересня 2022, 17:26

Сьогодні, 29 вересня, у Славутській громаді віддали шану та провели в останню земну дорогу справжнього воїна, Героя, Данилюка Леоніда Леонідовича, який поклав життя за Україну, за її майбутнє.

Народився Леонід 7 квітня 1983 року у селі Рівки Славутського району Хмельницької області. Навчався у ЗОШ №6, яку закінчив у 2001 році.

Далі вступив до Рівненського національного університету водного господарства та природокористування.

2 березня 2022 року був мобілізований до лав Збройних Сил України на боротьбу з російським окупантом.

Службу проходив у складі 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади. За сумлінне виконання військового обов’язку неодноразово заохочувався командуванням.

Вірний військовій присязі, солдат Данилюк Леонід Леонідович, проявивши героїзм, мужність, виборюючи мир на рідній землі, загинув за нашу Батьківщину 26 вересня 2022 року поблизу населеного пункту Яковлівка Донецької області.

Рідні, друзі та близькі Леоніда згадують його як життєрадісну, надзвичайно доброзичливу та щиру людину, яка завжди була готова прийти на допомогу.

У загиблого залишилися: батьки, дружина та двоє діток.

Поховали Леоніда Данилюка на «Новому кладовищі» із усіма військовими почестями.

Міський голова, виконавчий комітет та депутатський корпус Славутської міської ради висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Героя.

Від імені бойових побратимів слова-співчуття виразив заступник командира 2 гірсько-штурмової роти з морально-психологічного забезпечення 109-го окремого гірсько-штурмового батальйону, лейтенант Валерій Корнійко.

На жаль, клята війна забирає найкращих…Жодними словами не вгамувати пекучий біль і не загоїти рани в душі від непоправної втрати. Світлий спомин про Леоніда Данилюка, вдячність за його подвиг назавжди житиме в наших серцях.

Ми збережемо світлу пам'ять про Тебе, Леоніде!

Слава Україні! Героям слава!

Пресслужба Славутського МВК.

0
репостів
0
репостів