П'ятниця, 16 лютого 2024 — Сайт міста Шепетівка
ХАЕС з робочим візитом відвідав голова правління Енергоатома
Розділ Події

На майданчику Хмельницької АЕС тривають відновлювальні роботи на блоках №3 та №4. Під час робочого візиту на станцію, в.о. голови правління Енергоатома Петро Котін зазначив, що наразі до процесу вже залучено 333 фахівці і навесні ця цифра повинна збільшиться вдвічі.

Допоки зимова негода потрохи відступила, підрядні шляхові організації Хмельниччини приступили до виконання експлуатаційних робіт. Про останні новини розповіли у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області.

Жорстока війна забирає найкращих. Ціна, яку платять військові за мирне небо над нами надто висока. Серед Героїв сучасності - Процюк Віталій Романович, наш земляк, який загинув 18 грудня 2022 року поблизу населеного пункту Золотарівка, Луганської області. Хоробрий захисник, якому 27 січня мало б виповнитися 30 років…

У Полонській громаді прощались із захисником Огойком Вадимом
Розділ Події

Полонська громада в жалобі за своїм загиблим захисником, старшим сержантом Огойком Вадимом Олександровичем. 32-х річного воїна поховали сьогодні у рідному місті Полонному.

Сьогодні, 6 лютого інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля виявили порушення рибоохоронного законодавства на річці Горинь, поблизу села Мислятин Шепетівського району. Двоє громадян здійснювали незаконний вилов водних біоресурсів із гумового човна за допомогою восьми сіток.

Полончанин, який побив співмешканку, невдовзі постане перед судом. За скоєне зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі.

Відважні оборонці гинуть не завжди на полі бою: на Шепетівщині прощались із воїном Лисенко Володимиром
Розділ Події

Наші відважні оборонці гинуть не завжди на полі бою. Та від цього не менш боляче. 14 лютого в медичному закладі зупинилось гаряче серце нашого земляка – воїна-клубівчанина Лисенка Володимира Володимировича, котрого кілька місяців тому демобілізовано за станом здоров’я.

Шепетівський суд визнав славутчанина невинним у вимаганні та погрозах своєму бізнес-партнеру
Розділ Бізнес

Шепетівський міськрайонний суд виніс вирок уродженцю міста Славута, якого звинувачували у погрозах і вимаганні 300 тис. доларів у свого бізнес-партнера. Чоловіка визнали невинним у зв’язку із відсутністю в його діях складу кримінального правопорушення, а позовну заяву потерпілого про відшкодування моральної шкоди – залишили без розгляду.

Вранці 15 лютого славутські вогнеборці виїхали в село Миньківці Шепетівського району. Там виникла пожежа в житловому будинку. Про це розповіли у Головному управлінні ДСНС у Хмельницькій області.

Упродовж минулої доби шахраї ошукали жителів Шепетівщини більш ніж на 150 тисяч гривень. Поліцейські встановлюють обставини чотирьох шахрайств та займаються пошуком зловмисників.

0
репостів
0
репостів