Вівторок, 13 лютого 2024 — Сайт міста Шепетівка

Поліція попереджає: аферисти часто використовують пропозиції знижок та акцій, щоб заволодіти коштами громадян. Днями до поліції Шепетівщини звернувся потерпілий, якого ошукали шахраї під час онлайн-шопінгу.

Суд виніс вирок 42-річному нетішинцю за пограбування знайомого. Нагадаємо, що подія мала місце наприкінці травня у м. Нетішин. Жертвою грабіжника став 46-річний мешканець міста енергетиків.

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області користуючись теплою погодою почали ямковий ремонт на дорогах Шепетівщини. Про це вони повідомили у себе на сторінці.

Мобільні вогневі групи ППО захищають повітряний простір України від повітряних атак. Для ефективної мобільності і переміщення у важкодоступних місцях захисникам необхідні потужні та стійкі автомобілі. Шепетівчани долучились до купівлі саме такого залізного коня.

20 медалей різного ґатунку здобули шепетівські боксери на чемпіонаті Хмельниччини
Розділ Спорт

З 9 по 11 вересня 2024 року у місті Хмельницький відбувся чемпіонат Хмельницької області з боксу. До участі у чемпіонаті було заявлено понад 300 спортсменів з різних куточків Хмельницької області. За підсумками трьох змагальних днів збірна команда Шепетівської КДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Алтуняна Максима Олеговича здобула 6 золотих, 6 – срібних та 8 -бронзових нагород.

Працівники ДБР звершили досудове розслідування щодо двох військовослужбовиць однієї з частин Рівненської області. Жінки 11 місяців не з’являлися на службі, але отримували грошове забезпечення та бойові доплати. Обвинувальні акти направлено до суду.

Вже другий день поспіль на Хмельниччині фіксуються температурні рекорди. Про це повідомляють у Хмельницькому обласному центрі з гідрометеорології.

На Шепетівщині суд виніс вирок водієві, з вини якого у ДТП травмувався його 27-річний пасажир. Як встановило слідство, водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

0
репостів
0
репостів