Відбулися обласні відкриті змагання з автомодельного спорту серед учнівської молоді

Автор 22 листопада 2016, 12:33
17 листопада 2016 року на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбулися обласні відкриті змагання з автомодельного спорту серед учнівської молоді (кордові моделі у приміщеннях). У змаганнях взяли участь 12 команд (38 учасників) із Деражнянського, Дунаєвецького, Летичівського, Новоушицького, Теофіпольського районів та міст Хмельницького (2 команди), Кам’янець-Подільського, Нетішина, Славути, Старокостянтинова та Шепетівки.
Юні спортсмени-автомоделісти продемонстрували, на що вони здатні, випробували себе, свої сили та свої кордові автомоделі на практиці.

Вихованці автомодельних гуртків боролись у гуртових перегонах, представивши автомоделі класів «ЕЛ-0», «ЕЛ-К», «ЕЛ-АЕРО» та «ЕЛ-Іграшка».

Володарями кубка та першого місця в командному заліку стала команда Славутської міської станції юних техніків (керівник команди Гамуза Андрій Адамович ), ІІ місце завоювали юні автомоделісти з Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді (керівник команди Штефко Михайло Семенович), а ІІІ місце посіла команда Новоушицького районного будинку дитячої творчості (керівник команди Коломієць Микола Миколайович). Переможці нагороджені медалями та дипломами, а команди та керівники гуртків – грамотами закладу.
0
репостів
0
репостів