Розділ Суспільство

Виконком: зміни в розкладі руху автобусів, тарифи на басейн та торгові місця на тваринному ринку

Автор 17 травня 2024, 12:07

16 травня міський голова Віталій Бузиль провів чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. У ході засідання його учасники розглянули 30 питань порядку денного.

На 2024-2025 навчальний рік затверджено контингент та мережу учнів мистецької школи «Шепетівська дитяча художня школа». Учасники засідання заслухали та взяли до відома інформацію про підсумки проходження у громаді опалювального сезону 2023-2024.

Розглянувши звернення підприємця, йому надано дозвіл на облаштування за власні кошти ігрового дитячого майданчика на прилеглій території кафе “Coffee-Bike”, за адресою проспект Миру, 14.

Рішенням виконкому на баланс Шепетівського ремонтно-експлуатаційного підприємства з балансу управління житлово-комунального господарства Шепетівської міської ради передається радіостанція та тракторний причіп з балансу Шепетівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства.

Розглянувши лист перевізника, у зв’язку із обмеженою кількістю водіїв, з 21 травня внесено зміни в розклад руху автобусів на міських маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі та звичайному режимі руху: №6-А «Залізничний вокзал – Школа №8», №6 «Залізничний вокзал – Школа №8», №9 «Залізничний вокзал – Автостанція». Оновлений розклад руху буде розміщено на офіційному сайті Шепетівської міської ради та доступний у довідці диспетчерської служби громадського транспорту за телефоном 068-176-69-40.

Рішенням виконавчого комітету встановлено тарифи на послуги, що надаються адміністративно-комунальною інспекцією, за яким обслуговування та утримання тимчасового ринку в м.Шепетівка, вул. Митрополита Шептицького, 51, з 1.06.2024 року становитиме 30 грн за одне торгове місце (15 грн за 1 м2).

Затверджено вартість платних послуг для пільгових категорій, які надаються комплексною дитячо-юнацькою спортивною школою відділу у справах сім’ї молоді та спорту. Серед іншого, рішенням передбачено відвідування:

  • пільговими категоріями (учасники АТО, ССО, УБД) – великої ванни басейну 1 год – 50% вартості абонемента (діти загиблих батьків учасників бойових дій – безоплатно);
  • особами з інвалідністю – малої та великої ванни басейну в супроводі одного дорослого – 1 година на тиждень безоплатно, далі – 50% вартості абонемента;
  • на період дії воєнного стану: внутрішньо переміщеним особам – безоплатне відвідування душових кімнат басейну один раз на тиждень та дітям безоплатне відвідування малої та великої ванни басейну один раз на тиждень з 08:00 до 11:20 у будні дні та з 10:00 до 13:20 у вихідні дні;
  • учнями 5-9 класів закладів загальної середньої освіти, малої та великої ванни басейну під час проведення уроків фізичної культури з плавання.

Затверджено акт приймання передачі автомобіля та обладнання, отриманих як гуманітарна допомога з балансу виконавчого комітету Шепетівської міської ради на баланс та в оперативне управління КП «Шепетівське РЕП».

Затверджено висновок про вартість частки нежитлової будівлі за адресою вулиця Соборності, 6 та протокол №1 засідання аукціонної комісії від 15.05.2024, а також інформаційного повідомлення та умов продажу об’єкта комунальної власності. Також затверджено протокол про результати електронного аукціону з продажу будівлі міського центру культури та дозвілля ім. Островського, за адресою: вулиця Героїв Небесної Сотні, 50 від 8.05.2024.

У ході засідання прийнято повідомну реєстрацію змін та доповнень до чинних колективних договорів та ряд рішень, які були винесені на розгляд виконавчого комітету комісією з питань захисту прав дитини.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів