П'ятниця, 05 травня 2017 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці пройшов Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографії
Розділ Культура

Мистецький травень на Хмельниччині розпочався яскравим святом танцю. Вже вшосте у Шепетівці пройшов Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографії “Золоте коло”.

29 квітня 2017 року, шахраї викрали чотирнадцять з’єднувальних накладок разом із стиковими болтами на 13 кілометрі перегону Шепетівка-Подільська – Ізяслав. Про це повідомила прес служба Укразалізниці.

Поки у Верховній Раді немає пленарних засідань народний депутат Роман Мацола працює у себе на окрузі. На минулому тижні обранець провів цілий ряд робочих зустрічей у Шепетівці, а також побував на Полонщині та Славутчині.

Шепетівські допризовники здобули бронзу на обласній спартакіаді
Розділ Спорт

29 квітня 2017 року у м. Хмельницькому відбулася обласна спартакіада серед допризовної молоді. У обласній Спартакіаді прийняло участь 26 команд (260 спортсменів та 52 представника) зі всієї Хмельницької області.

Відбувся Чемпіонат області з футзалу серед пожежно-рятувальних підрозділів
Розділ Спорт

4 травня в Хмельницькому відбувся фінал Чемпіонату області з футзалу серед пожежно-рятувальних підрозділів. За призові місця у фіналі змагалися команди з м.Хмельницький, м.Нетішин, Волочиського, Городоцького, Деражнянського та Шепетівського районів.

0
репостів
0
репостів