Розділ Спорт

Шепетівські допризовники здобули бронзу на обласній спартакіаді

Автор 05 травня 2017, 13:55

29 квітня 2017 року у м. Хмельницькому відбулася обласна спартакіада серед допризовної молоді. У обласній Спартакіаді прийняло участь 26 команд (260 спортсменів та 52 представника) зі всієї Хмельницької області.

Спартакіада, яка за результатами першого етапу зібрала найсильніші команди чи не з усіх куточків нашого краю, – це ще одна нагода наголосити на необхідності формування у підростаючого покоління престижу військової служби та пропаганди здорового способу життя, виховання морально-психологічної стійкості, почуття патріотизму та колективізму, залучення молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом, як однієї з форм підготовки молоді до служби в армії.

До участі у заході долучилися т.в.о. заступника голови – керівника апарату адміністрації Юрій Бирка, начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Клімов та інші поважні гості.

Програма Спартакіади включала в себе наступні розділи: військово-прикладний – теоретична підготовка (тест), одиночна стройова підготовка (стройові прийоми без зброї) та військово-прикладне семиборство – підтягування на перекладині, біг 100 м, виконання стрільб (з пневматичної гвинтівки), метання гранати Ф-1 на дальність, які відбувалися на базі військової частини та плавання 25 м. проводилося у Хмельницькому обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді.

За результатами спартакіади І загальнокомандне місце посіла команда з м. Кам’янець-Подільського, ІІ – м. Хмельницького, ІІІ – м. Шепетівка.

Управління молоді та спорту обласної державної адміністрації

0
репостів
0
репостів