Розділ Культура

Звітний концерт ансамблю «Ліра»

Автор Кабацій О.П. 09 березня 2013, 00:24

Прихильники струнного мистецтва мали можливість послухати звітний концерт ансамблю «Ліра», який відбувся 5 березня в концертній залі дитячої музичної школи.

З першими звуками запанувала атмосфера добра і радості. Чудовий настрій гостям створював ведучий – Пічугін Володимир, який теж навчається в музичній школі по класу скрипки. Концертна програма булла яскравою і різноманітною. Прозвучали твори зарубіжних, російських і українських композиторів. Після кожного виступу глядачі віддячували дружними оплесками.
Лейтмотивом концерту був весняний настрій в переддень 8 Березня.
Концерт - важлива віха у творчому житті колективу, підсумок роботи за певний період часу. Атмосфера концерту булла пронизана найрізноманітнішими відтінками ліричного, поетичного і задушевного, які були представлені у багатому емоційному діапазоні. Це і задушевний «Романс» Лисенка у виконанні Кузіної Т.В. і Кабацій О.П. Це і відомий усім «Вальс» з кінофільму «Мой ласковый и нежный зверь». З підкресленою меланхолійністю і задушевністю прозвучав твір «My way» з репертуару Ф.Сінатри.
І нарешті запальний «Угорський танок» І. Брамса у виконанні всього колективу( Кабацій О.П., Шевчук Л Л., Кунца В.П., Ганюти Г.П., Ващук І.В., Кузіної Т.В. та Музики Н.В.) На завершення концерту прозвучала запальна «Молдовеняска».

0
репостів
0
репостів