Розділ Культура

Шепетівчани здобули нагороди на міжнародному дитячо-юнацькому фестивалі народного мистецтва

Автор 03 червня 2017, 20:52

З 19 по 21 травня 2017 року у місті Мукачево Закарпатської області відбувся X Міжнародний дитячо-юнацький фестиваль народного мистецтва «Смарагдові витоки». На захід завітали понад 500 учасників з багатьох куточків країни, щоб відродити та зберегти самобутні перлини народної культури – музичного, танцювального, прикладного, декоративно-ужиткового мистецтв України.

За фінансової підтримки Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді нашу область гідно представили та отримали диплом І ступеня в номінації «гурти» учасники дитячого фольклорного гурту «Веретенце» Славутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 (керівник Майя Сайпель).

Також, у фестивалі-конкурсі взяли участь вихованці області з міст Нетішина, Шепетівки, Старокостянтинова, продемонструвавши чудові результати:

В номінації «хореографічне мистецтво» диплом І ступеня здобув Зразковий ансамбль бального танцю «Шарм» Нетішинського будинку дитячої творчості (керівник Лариса Грищук), дипломом ІІ ступеня - хореографічний гурток «Самоцвіти» Старокостянтинівського міського центру дитячої та юнацької творчості (Оксана Сукач).

В номінації «вокальне мистецтво» диплом ІІ ступеня отримав Зразковий театр пісні «Криниченька» Нетішинського будинку дитячої творчості  (керівник Валентина Темна);

В номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво та художні ремесла» вихованці міста Нетішина отримали 4 дипломи І ступеня та 2 дипломи ІІІ ступеня.

Вихованці міста Шепетівки вибороли 1-І, 3-ІІ  та 1-ІІІ призове місце.

Вихованці  міста Старокостянтинова - 4-І та 1-ІІ місце.

Хмельницький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді

0
репостів
0
репостів