Субота, 29 липня 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Нетішині прощались із солдатом Олександром Буряком
Розділ Події

Сьогодні, 29 липня, нетішинці, схиливши голови, зі слізьми на очах, стоячи на колінах, віддавали шану і проводжали на небеса свого мужнього Героя-Захисника 36-річного Олександра Буряка, солдата, навідника 12 парашутно-десантної роти 3 парашутно-десантного батальйону в/ч А1126.

Шепетівські тепломережі та водоканал отримали потужні генератори
Розділ Бізнес

Хмельницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України передала генератори потужністю 60 Kva для підсилення критичної інфраструктури міста Шепетівка. Про це повідомила Шепетівська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України.

Днями до правоохоронців звернувся 69-річний шепетівчанин та повідомив, що шахраї, під приводом надання допомоги, зняли з його рахунку всі кошти — сімнадцять з половиною тисяч гривень. Такий випадок — непоодинокий. Тож поліцейські закликають громадян бути обачними і не переходити за підозрілими чи неперевіреними посиланнями.

На Шепетівщині провели в останню путь захисника України Євгена Ткачука
Розділ Події

Вчора, 28 липня Плужненська громада схилила голови та прощалася з Героєм – Євгеном Ткачуком. Молодий військовий загинув за кожного з нас у боротьбі за свободу та незалежність України.

Рятувальники на Шепетівщині організували для дітей театр вогню та безпеки
Розділ Події

Пізнати світ безпеки крізь унікальне шоу у якому рятувальники й чародії, і супергерої – легко! Доведено дітворою з літнього табору у містечку Полонне, що в Шепетівському районі. Більше сотні глядачів різного шкільного віку слухали, дивилися та дивувалися майстерності рятувальників Хмельниччини.

0
репостів
0
репостів