Четвер, 27 липня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Аеродром у Старокостянтинові ввечері 26 та вночі 27 липня опинився під прицілом російських ракет та ударних БпЛА, оскільки українські військові льотчики "не дають спокою окупантам, влаштовуючи гарну "бавовну" на окупованих російськими військами територіях". Так прокоментував останні атаки росіян на Хмельниччині речник командування Повітряних сил України Юрій Ігнат в ефірі телемарафону "Єдині новини".

Небо знову плаче дощем: Шепетівка провела в останню земну дорогу Сергія Перебейноса
Розділ Події

Сьогодні Шепетівська громада з невимовним болем та сумом навколішки зустріла свого героя – Сергія Анатолійовича Перебейноса, який поклав життя у бою з окупантами 22 липня 2023 року. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

На Хмельниччині перед судом постане 36-річний водій «BMW», що спричинив ДТП із двома загиблими. Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 9 вересня 2022 року близько 8.20 години на автодорозі «Городище — Рівне — Старокостянтинів» поблизу с. Цвітоха Шепетівського району.

Сьогодні начальник Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков разом з головою Шепетівської районної ради Олегом Кулінським привітали військових медиків з Днем медичних працівників.

Двічі за добу Хмельниччину було атаковано ворогом
Розділ Події

Уночі 27 липня 2023 року рф вкотре атакувала Хмельницьку область, ворог застосував ударні безпілотники. Усього в черговій атаці по Україні зафіксовано два пуски КР «Калібр» з підводного човна в Акваторії Чорного моря та восьми іранських дронів-камікадзе «Shahed-136/131» з напрямку Приморсько-Ахтарськ.

0
репостів
0
репостів