Житель Онишківців отримав штраф за нанесення легких тілесних ушкоджень

Автор 29 вересня 2020, 10:26

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким жителя Шепетівського району визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Призначено йому покарання у виді штрафу у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

Згідно з вироком суду, 29 серпня 2020 року обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, знаходячись на подвір'ї будинку в с. Онишківці Шепетівського району, вступив у словесний конфлікт з батьком його колишньої дружини з приводу реалізації права як батька на безперешкодне спілкування зі своїми дітьми, які на даний час проживають з матір'ю, під час якого умисно наніс потерпілому один удар кулаком в око, внаслідок чого потерпілий втратив рівновагу та впав спиною на ґрунтове покриття. Після цього обвинувачений, сівши зверху на потерпілого, наніс йому удари кулаками в плечі та в правий плечовий суглоб, заподіявши тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості.

В судовому засіданні обвинувачений вину у заподіянні потерпілому легких тілесних ушкоджень визнав повністю, у вчиненому щиро кається, попросив вибачення у потерпілого.

Вирок законної сили не набрав і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За повідомленням пресслужби суду

Останнє редагування 29 вересня 2020, 10:39
0
репостів
0
репостів