Судитимуть мешканця Шепетівського району, яких хотів вкрасти сумку у жінки

Автор 08 листопада 2019, 12:18
Судитимуть мешканця Шепетівського району, яких хотів вкрасти сумку у жінки Фото з мережі Інтернет

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя Шепетівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 186 (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинене повторно) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що обвинувачений, будучи особою, яка раніше вчинила злочин проти власності, 28.10.2019, діючи умисно та повторно, наблизившись до потерпілої із застосуванням насильства, яке не є небезпечним для життя та здоров’я потерпілого, із прикладанням сили здійснив ривок, намагаючись вирвати сумку з руки потерпілої, внаслідок чого жінка впала на тротуар та їй спричинено легкі тілесні ушкодження.

Одразу після цього, обвинувачений вирвав сумку з речами та грошовими коштами, намагаючись втекти з місця події, проте був затриманий працівниками поліції.

Внаслідок злочинних дій обвинувачений заподіяв потерпілій матеріальну шкоду на загальну суму 816,67 грн.  

Нагадуємо, що санкція ч. 2 ст. 186 КК України передбачає призначення покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів