Шепетівчанин оплатив завдані збитки та моральну шкоду і отримав зняття обвинувачення

Автор 01 листопада 2019, 11:44
Шепетівчанин оплатив завдані збитки та моральну шкоду і отримав зняття обвинувачення Фото з мережі Інтернет

Закрито кримінальне провадження за обвинуваченням  жителя м. Шепетівка у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, на підставі п.7 ч.1 ст.284 КПК України у зв’язку з відмовою потерпілої від обвинувачення у кримінальному провадженні у формі приватного обвинувачення.

Згідно з обвинувальним актом К. обвинувачувався в тому, що він  18 травня 2019 року, керуючи  автомобілем марки «ВАЗ-2121», наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу, по якому в цей час рухалася потерпіла, не зменшив швидкості керованого ним транспортного засобу та не зупинився, щоб дати дорогу пішоходові, для якого виникла небезпека, внаслідок чого допустив наїзд передньою лівою частиною керованого ним автомобіля на пішохода.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди потерпіла отримала тілесне ушкодження, яке за своїм характером відноситься до категорії тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості, як таке, що спричинило тривалий розлад здоров’я.

У підготовчому судовому засіданні потерпіла просила закрити провадження в справі, у зв’язку з тим, що не бажає притягувати до відповідальності обвинуваченого, який відшкодував їй завдані збитки та моральну шкоду в повному обсязі, претензій до обвинуваченого не має, а тому просить кримінальне провадження закрити.

Ухвала законної сили не набрала і може бути оскаржена до Хмельницького апеляційного суду.

За повідомленням прес-служби суду

Останнє редагування 01 листопада 2019, 15:55
0
репостів
0
репостів