Чоловік загинув під час катання на санках, які буксирував автомобіль: водій був напідпитку

Автор 29 січня 2024, 13:31

Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 28 січня, близько 00:00 години у селі Дем’янківці Дунаєвецької тергромади. За скоєне водієві загрожує до 10 років ув’язнення.

33-річний житель Дунаєвець, керуючи автомобілем «Mercedes Benz GL», буксирував надувні санки, на яких перебував місцевий житель. Під час руху водій почав маневрувати, і 36-річний чоловік випав із санок, вдарився об металеву огорожу, внаслідок чого сильно травмувався. Потерпілого госпіталізували до Дунаєвецької багатопрофільної лікарні, де від отриманих травм він помер.

Під час освідування водія в лікарні встановлено, що він перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські затримали чоловіка в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років ув’язнення.

Наразі вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання йому запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів