Мешканець Шепетівщини за ніч вкрав два авто: одне втопив, інше розбив

Автор 31 жовтня 2023, 14:07

На Теофіпольщині поліцейські затримали чоловіка, який за ніч викрав два автомобілі. Нетверезий житель м. Славута спочатку незаконно заволодів автомобілем «Mazda», на якому заїхав у ставок. А потім з території підприємства викрав ще й автомобіль «Skoda», на якому в’їхав у металеву огорожу.

Подія сталася 29 жовтня у с. Михнівка. 34-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вирішив покататися. Вночі з території домоволодіння свого родича, у якого гостював, зловмисник незаконно заволодів автомобілем «Mazda». Та на околиці села підозрюваний не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, а далі — у ставок.

На цьому чоловік не зупинився. Покинувши викрадений автомобіль, правопорушник на території місцевого підприємства побачив іншу автівку і вирішив заволодіти ще й нею. Однак, йому на заваді стала металева огорожа. Сівши за кермо, чоловік спробував протаранити замкнений паркан, але його спроба не мала успіху.

Прибувши на місце події, поліцейські затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі поліції за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили затриманому підозру за ч. 1, 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Поліція Хмельницької області

Останнє редагування 31 жовтня 2023, 14:12
0
репостів
0
репостів