Вибухонебезпечних предметів чи речовин у "замінованих" шепетівських школах не виявлено

Автор 04 жовтня 2023, 17:17
Вибухонебезпечних предметів чи речовин у "замінованих" шепетівських школах не виявлено фото ілюстративне

На Хмельниччині поліцейські розшукують того, хто сьогодні, 4 жовтня, повідомив про замінування загальноосвітньої школи №8 та гімназії №2 у Шепетівці. Працівники екстрених служб,які прибули на місце події, протягом декількох годин перевіряли приміщення закладів освіти та прилеглу територію. Вибухових пристроїв не виявили. Про це розповіли у Шепетівському районному управлінні поліції.

Сьогодні, 4 жовтня з 08:40 до 09:40 години до поліції надійшли повідомлення про замінування двох навчальних закладів у м.Шепетівка. На місце події невідкладно виїхали працівники усіх екстрених служб.

Правоохоронці оточили район можливої небезпеки, евакуювали учнів, вчителів та працівників школи.

Спеціалісти-вибухотехніки та кінологи провели ретельне обстеження приміщення шкіл та прилеглої території. Загалом з двох закладів було евакуйовано 740 осіб. Працівники поліції обстежили майже 7 з половиною тисяч квадратних метрів приміщень та більше 33 тисяч квадратних метрів прилеглої території.

Жодних вибухонебезпечних предметів чи речовин виявлено не було.

Поліцейські працюють над пошуком особи, що надала неправдиве повідомлення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Останнє редагування 04 жовтня 2023, 19:44
0
репостів
0
репостів