За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури судом визнано винною 41-річну жительку Шепетівщини в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України). Її засуджено до 9 років позбавлення волі. Про це повідомили на сторінці прокуратури.
Жителька Шепетівщини, купуючи фермерське обладнання через інтернет, натрапила на шахраїв. Вчора, 25 квітня, до Шепетівського райуправління поліції звернулась потерпіла, у якої псевдопродавці виманили більше 18 тисяч гривень.
Кам’янець-Подільський міськрайонний суд виніс вирок дитячому лікарю-офтальмологу міської дитячої поліклініки №1, яка за 800 доларів хабара вказала у медичній довідці висновок про захворювання дитини, що стало б підставою для оформлення їй групи інвалідності.
Поліцейські нагадують: розголошення конфіденційної банківської інформації може призвести до втрати усіх заощаджень. Минулої доби до правоохоронців звернувся житель Шепетівщини, якого псевдобанкіри ошукали на 22 тисячі гривень.
На Хмельниччині затримали чоловіка, який стріляв у патрульних. Наразі слідчі вже оголосили 60-річному жителю Кам’янець-Подільського району підозру за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.
У Нетішині поліцейські затримали зловмисника, на рахунку якого крадіжка та грабіж. Чоловік викрав з магазину дороговартісні парфуми, а наступного дня повернувся і вже відкрито заволодів товаром.
Хмельницький міськрайонний суд виніс вирок екс-начальниці Служби у справах дітей Хмельницької ОДА Ніні Магур за зловживання службовим становищем. Посадовиця вимагала у подружжя 5000 доларів хабара за сприяння у всиновленні дитини. За це їй призначили 68 тис. грн штрафу.
В Славуті суд притягнув до відповідальності місцевого жителя за керування авто у стані сп’яніння. За свої дії чоловікові на рік заборонено сідати за кермо, а на додачу доведеться сплатити ще 17 тисяч гривень штрафу.
0
репостів
0
репостів