Четвер, 21 березня 2024 — Сайт міста Шепетівка
З уродженцем Шепетівки прощалися у Судилкові: у засвіти пішов Філюс Сергій
Розділ Події

21 березня 2024 року у Судилкові зі скорботою та болем у душі в останню земну дорогу провели захисника України Філюса Сергія Івановича.

У місті Нетішин за зберігання наркотиків перед судом постане місцевий житель. Поліцейські виявили, що порушник зберігав при собі особливо небезпечні наркотичні речовини. В ході перевірки з'ясувалось, що раніше чоловіка вже було засуджено за аналогічний злочин.

З 2015 року він боронив рідну землю: в останню дорогу провели Станіслава Фороса
Розділ Події

Сьогодні, 21 березня, скорботний день для жителів Нетішинської громади. У Старому Кривині зустріли та провели в останню дорогу мужнього сина України, хороброго воїна, 44-річного солдата, снайпера штурмового відділення штурмової роти військової частини А4640 Станіслава Фороса.

21 березня під головуванням заступника міського голови Галини Безкоровайної відбулось чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. У ході засідання його учасники розглянули 32 питання порядку денного.

Минулої доби мешканці Шепетівщини віддали шахраям більше 11 тисяч гривень. До територіального підрозділу поліції у місті Ізяслав звернулось двоє постраждалих від шахрайських дій. Скоєні шахрайства стосувались дистанційної купівлі товарів та банківських операцій.

Воїни військової частини 3043 Національної гвардії України провели «Урок мужності» в одній зі шкіл міста Нетішин. Захід представляв собою практичне заняття.

Працівники ДБР у співпраці з Офісом Генерального прокурора викрили на незаконному збагаченні колишнього начальника Центрального управління продовольчого забезпечення Командування Сил логістики Збройних Сил України. Наразі його затримано. 

Вчора, 20 березня в Шепетівській бібліотеці-філії №1 для дітей відбулося відкриття простору дитячого розвитку та читання на базі бібліотеки. Діти відтепер матимуть можливість не тільки навчатися, читаючи книжки, а й гарно повправлятися на різноманітних сучасних і цікавих девайсах, психологічно розвантажитись і просто добре провести час.

Болісна звістка знову прийшла до Шепетівської громади, знову тяжка втрата на фронті… 14 березня 2024 року на війні з російським окупантом, в бою за Україну, внаслідок артилерійського обстрілу, на Донецькому напрямку загинув солдат Парфенюк Андрій Володимирович, 27.02.1979 року народження.

На Шепетівщині суд виніс вирок чоловікові за зберігання наркотичних речовин у великих розмірах. Під час поверхневої перевірки у 31-річного шепетівчанина правоохоронці вилучили пакет із синтетичною небезпечною речовиною PVP, відомою також під назвою "солі".

0
репостів
0
репостів