Розділ Бізнес

Міський голова зустрівся з представниками агрокомпаній краю

Автор 04 лютого 2021, 10:22

Нещодавно міський голова Віталій Бузиль провів зустріч із представниками агрокомпаній, що працюють на території громади з метою визначення ключових позицій співпраці. За круглим столом також зібрались заступники Віталій Янушевський, Артур Мовсісян та фахівці Шепетівської ДПІ Головного управління ДФС у Хмельницькій області.

Агрокомпанії представили 12 керівників та вповноважених осіб від ТОВ «Континенталь Фармерз Груп», ТОВ «Лотівка Еліт», ТОВ «Єлисейські поля», ФГ «Пліщин Агро», ФГ «А-Агро», ФГ «ОВАС».

«Сьогодні агросектор надзвичайно сумлінно ставиться до соціальних напрямків роботи із громадами, і якщо десять років тому – це була рідкість, наразі укладання соціальних угод з органами місцевого самоврядування – ознака відповідального бізнесу. Наша ж задача – захистити інтереси орендодавців та громади в цілому. Тож саме до такої співпраці закликаю агросектор. І в продовження цього діалогу вже маємо заплановане підписання соціальних угод із ТОВ «Епіцентр Агро»» — коментує Віталій Бузиль.

На зустрічі також обговорили можливість врегулювання норми сплата ПДФО на місцях, через те, що більшість агрокомпаній – це підприємства мережевого характеру із місцем реєстрації згідно з розміщенням центрального офісу.  У підсумку зустрічі відбулася презентація проєкту «Агропромисловий парк», агровиробників запросили до співпраці на базі цієї платформи та інвестування у диверсифікацію власних виробничих процесів у рамках роботи агропарку.

За матеріалами Шепетівської міської ради
Останнє редагування 04 лютого 2021, 10:38
0
репостів
0
репостів