Розділ Бізнес

Завтра у Шепетівці відкриються не всі продуктові ринки

Як повідомлялося раніше, під час зустрічі міського голови Шепетівки Михайла Полодюка з представниками підприємців, які торгують продуктами харчування на центральному та привокзальному ринках, адміністрації ринків до 4 травня зобов’язались  забезпечити умови для відновлення роботи продовольчих ринків.

Сьогодні, 4 травня, комісія у складі начальника штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Леоніда  Дмитрука, начальника Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Віталія Стародубова, начальника Шепетівського міськміжрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України» Володимира Мазаєва обстежили готовність згаданих вище ринків до відновлення на них торгівлі з дотриманням протиепідемічних вимог.

Обстеження проводилось на відповідність вимогам постанови головного санітарного лікаря від 27 квітня 2020 року №14 «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) в місцях торгівлі харчовими продуктами на агропродовольчих ринках». Зокрема, це: забезпечення проходження безконтактного температурного скринінгу, наявність антисептиків, забезпечення відповідної відстані між робочими місцями продавців, дотримання кількості відвідувачів відповідно до площі ринку, проведення дезінфекції, облаштування захисних екранів між продавцями і покупцями, забезпечення наявності вдягнутої медичної маски або респіраторів у продавців та покупці, тощо.

По завершенні огляду центрального та привокзального ринків видані довідки за результатами перевірки дотримання протиепідемічних вимог на агропродовольчому ринку. Згідно них центральник ринок виконав не всі вимоги постанови головного санітарного лікаря, тому його відкриття поки під питанням.

Детальніше, у коментарі начальника Шепетівського районного управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Віталія Стародубова у відео нижче.

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 04 травня 2020, 17:31

Відео

0
репостів
0
репостів