Розмір шрифту: +
3 minutes reading time (616 words)

WDM Explosion. Мої думки та відгук

WDM Explosion. Мої думки та відгук
Перш за все хочу відразу попередити, шо попри всі тези які я викладу нижче, я вважаю шо данний фест є проривом для нашого регіону, маю на увазі Хмельницьку та Рівненську область, за інші не знаю. Тому всіх вразливих прошу минати пост стороною. Але не сказати свої відверті думки я не можу, адже я сподіваюсь шо на майбутнє організатори зроблять висновки із своїх помилок.
Почнемо з початку, з ціни квитків. Насправді ціна для такого лайн-апу було досить демократичною, але організатори як на мене дарма не ввели якісь пропозиції, типу 9 квитків + 1 безкоштовний, чи шось типу цього. Знижки при купівлі великої кільксоті квитків заохотили б більше народу відвідати цей захід. Фест певно відвідало десь 1500 народу, може менше, може більше. Але точно можна сказати шо зала була розраховано на значно більшу кількість відвідувачів.
Що неприємно вразило, то це невідповідність заходу заделкарованим обіцянкам. Ми так і не побачили сцену яка шла би вглиб залу, а до неї вів подіум. Перфоманс шоу обмежилось лише ходунами та піджейками, хоча зі слів уявляли собі грандіозніше шоу. Та і зала була якоюсь голою та непрезентабельною, атмосфера була геть не трансовою.
Як на мене то Ані було забагато, не знаю який з неї ведучий на радіо, але МС професія якось їй важко дається.
Порадував X-Ray, хоч він був і обмежений роллю розігріваючого, але залу він запалив миттєво. Свою роль відіграв на 100%.
Не в образу Юрі, але Вудмен дещо затягнув свої виступи. Це моя суб'єктивна думка, але живий виступ зі скрипалькою був невиправданно довгим і не дуже цікавим, хоч імпровізує вона непогано.
Скрістан безперечно став тою людиною заради якого прийшла попсова аудиторія, відчувалось шо його чекала більша частина клаберів. Але сподобався він безперечно всім. Його відкритість та енергетика передалась всій залі, та і як вокаліст він був дуже хороший. Мало хто може так співати вживу.
На Aly & Fila я відверто сумував. Хоч грав Філа рівно і без промахів, але мене сет не зацепив зовсім. Чи то такий мякий аплайф не дуже мені до душі, чи то Філа був нудним - практично не дивився в зал і був весь в собі, не працював з аудиторією. 
Шкода шо не діждався Річарда Дюранда, бо впринципі саме на нього і взяв квитки на цей фест. На жаль так склалися обставини, що о 2 ночі вже мав їхати додому. Але як я і припускав саме він розірвав весь зал. Дивлючись відео з його сету кусаю собі локті, а коли до нього приєднався Крістіан Бьорнс, це було взагалі супер.
Якшо повернутись до заходу вцілому, то порадувало шо не било бидлоти, але нажаль було багато обдовбаних і бухих студентів. А про коридор смерті до туалету думаю будуть мені снитись у страшному сні. Та і самі туалети як завжди вже за годинку роботи були в плачевному стані.
Не сподобалась якість звуку, чи діджеї робили овердоз, чи звукорежисери вирішили видати більше потужності з колонок, які насправді мають її менше, не зрозуміло. Але в підсумку звук був дуже брудним і надмірно голосним.
Бар був епічним....епічним провалом. Коли на барі лише вода, пиво та енергентик, то рука невільно так і тягнеться зробити facepalm.
Сподобалась робота персоналу, зокрема охорони, барменів та гардеробниць. В залі був відносний порядок, гардероб працював оперативно і якісно, а бармени попри скудний вибір все таки працювали добре.
В цілому якшо підсумувати, то не розумію чому Річарда поставили грати після Філи, я розумію що він вище по рейтингу за версією джмаг, але по концепції ФІла би з його мяким аплайфом в кінці виглядав би гармонічніше. Не розумію навіщо було економити на оформленні зали та дрібних організаційних моментах. Але дуже радію, що наш регіон почали привчати до якісних сучасних музикантів, а не в черговий раз пихають укр талантів типу Спартака.
На кінець декілька відео...соррі за звук, знав би шо мікрофон такий чутливий прикривав би його рукою. Щоправда як я вже писав звук ідйсно був з передозом.
Втіль свої мрії в життя
Спекуляція аптечних магнатів

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 03 травня 2024

0
репостів
0
репостів