Розмір шрифту: +
1 minute reading time (295 words)

Втіль свої мрії в життя

        

 

Іноді ми вкладаємо в що-небудь масу енергії - в задуманий план, кар'єру, - і спочатку нам здається, що нічого не відбувається. Насправді наша енергія вже викликала зміни, тільки ми ще не можемо їх побачити.

 

Візьміть в свої руки шматок льоду, і почніть його нагрівати. Спочатку ви не помітите жодних змін. Витрачена енергія не дасть видимих результатів. Потім лід почне танути і ось- перед нами вода.

 

Володій ми хоч десятками якостей, що гарантують успіх, але не одна з них не принесе користі, якщо у нас немає наполегливості і терпіння. Завжди пам'ятайте, що будь-яку ситуацію можна змінити. Нехай ви не бачите виходу, важко на серці і опускаються руки - твоя єдина реальна сила в цей момент - наполегливість. Не буває нескінченної ночі, завжди наступає ранок. Так було завжди.

 

Твоя мета веде тебе крізь усі обставини - адже, жоден корабель не підніме якоря і не вийде у відкрите море, не маючизавдання. Жодна, навіть сама могутня армія, не виступить проти ворога, не маючи плану наступу. Неможливо по-справжньому домогтися бажаного в житті, не маючи мети.

 

 

Використовуйте кожен шанс для її досягнення. Немає шансів? Створюйте їх самі! Плануйте своє життя  вже сьогодні.

 

Будьте тим, кимви є, і станьте тим, ким ви здатні стати. Кожна жива душа має різні таланти, різні бажання, різні здібності. Будьте самим собою. Не намагайтеся бути тим, ким ви бути не можете, не витрачайте на це зусилля.

 

Знайдіть час для занять, які вам до душі. Може спочатку доведеться зробити деякі зусилля, щоб відсунути в сторону існуючі справи і клопоти. Нічого страшного! Жити в мирі з самим собою теж потрібно вчитися.

 

Природа благословила вас умінням, вашим  власним умінням. Так використовуйте його, яким би воно не було. Немає не престижних талантів і професій. Робітьяк найкраще те, що ви вмієте.

 

І ваші мрії здійсняться.

 

 

5 продуктов... содержащих никотин
WDM Explosion. Мої думки та відгук
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 17 травня 2024

0
репостів
0
репостів