Розмір шрифту: +
3 minutes reading time (669 words)

Моя думка про Black Holl (відгук, отзыв)

Нарешті вчора я потрапив до нашого нового нічного клубу під назвою Black Holl на вечірку на якій грали лише резиденти. Перша думка яка напрошується коли ти вже всередині: "Нарешті!". Через стільки років очікувань наше місто нарешті отримало гідний нічний клуб, який не соромно показати перед мешканцями інших районних центрів.

Почну спочатку...екстер'єр собою впринципі являє собою нічого особливого. Все лишилось так само як і за часів "Клондайку", лише передня частина будови всі обліплена великим банером з назвами нічного клубу та з невеличкою табличкою, яка світиться вночі, впринципі було би краще якби ця табличка була більша, бо здалека вночі її не дуже видно, але впринципі всі кому треба і так знають куди вони йдуть.)) Біля закладу як завжди є місце щоб подихати свіжим повітрям та стоянка для автомобілів.

Всередині при вході, як у всіх нормальних закладах, є каса та гардероб. Заплативши за вхід в касі ви отримуєте стрічку, яку охоронець вам надіває на руку. Залишивши свої речі в гардеробі та отримавши номерок можна спокійно, без лишніх речей йти всередину відпочивати. Вхід до самої зали клубу до речі проходить через двері в морському стилі, ніби на кораблі, що до речі дуже зручно, адже двері широкі і відкриваються в обидві сторони.

Інтер'єр закладу оформлений хоч і лаконічно, але доволі цікаво. Стіни пофарбовані в чорний колір, бокові стіни ніби розрізають неонові блакитні лінії. В кінці зали бар з широченною барною стійкою, в дальному куті діджей плейс, який являє собою невеличку сцену з двума металевими шестами та стійкою із світлом поазду. Столики зручно розставлені під боковими стінами, за ними зручно сидіти на нових м'яких диванчиках, також столики є на невеличкому другому поверсі, який знаходиться навпроти барної стійки.

Ви можете переглянути фотки з клубу самі тут http://shepetivka.km.ua/fotohalereia/djos/photo.html?albumid=355

Особисто для мене в нічному клубі велике значення відіграє музика, тут впринципі все гаразд. Резиденти хоч і грають комерцію, але доволі якісну і не скочуються до примітивних радіо-рингтонів, які крутять в наших "клюбах" та генделях. Сподіваюсь ше якось попасти до клубу коли буде запрошений якийсь гість, тоді я думаю можна буде почути не лише комерцію. Музику грають не з вінампа і не з компу взагалі, так шо тут все чесно, резиденти як слід відпрацьовували весь вечір. Як на мене було забагато МС, але я думаю то буй просто не його день) Піджеї були не зайвими, все було на рівні та органічно впліталось у програму вечору.

Не можу оцінити роботу барменів, бо жодного разу туди не підходив, коктейлі замовляв через офіціантку до столику. Але роботи у них вистачало, біля барної стійки завжди було багацько народу. Ціни адекватні і відповідають цінам в аналогічних клубах. В клубі також діє кухня, але нажаль поки що не вийшло продегустувати її продукцію)) Але полюбому зроблю це в майбутньому, бо полиставши меню я зрозумів що багато чого з нього хочу спробувати.

А найбільше, шо мене порадувало то це публіка! Не було ні школоти, ні бидла, ні пяних ні неадекватних лічностєй)) Більше того народ зібрався позитивний та активний, спочатку звичайно як завжди всі боялись першими вийти на танцпол, але згодом він був заповнений. Чи то люди вже заправились алкоголом чи то просто пішли в пляс ті кому не знайшлось столика не зрозуміло, та і спринципі це не так і важливо. Я думаю з часом люди звикнуть і будуть танцювати не лише через вище перераховані фактори, а й просто через те, що діджей добре виконуватиме свою роботу.

Словом якщо підсумувати відпочинок, то він вдався! Було звичайно і декілька негативних моментів, але вони були дрібними і про них я повідомив керівництву клубу особисто, обіцяли ліквідувати на протязі неділі. Якщо не ліквідують тоді і напишу про них в блозі)))

Окремо хочу висловити свою "вдячність" нашому любому меру за його популістську заборону роботи розважальних закладів після опівночі! Я би на місці залкадів міста подав би в суд на міську раду, тому що це рішення явно антиконституційне, адже порушує права шепетівчан. Дорослі люди мають право відпочивати скільки і як їм заманеться, якщо це не заважає іншим шепетівчанам. Я ще розумію заборону для неповнолітніх, але для дорослих людей це вже явно перебор. Дивно, шо цю проблему ніхто не підняв до цих пір.

 

Лічильник переглядів
Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra...

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 25 квітня 2024

0
репостів
0
репостів