Розмір шрифту: +
1 minute reading time (240 words)

Чому в Шепетівці погані дороги та тротуари?

Дороги в Україні – одна з найболючіших проблем для водіїв. Хоча, неозброєним оком видно, що їхній стан потребує не тільки ямкового ремонту, а й капітального.

На сьогодні, вартість капітального ремонту 1 км. дороги становить близько 3 мільйонів гривень. У зв’язку з проведенням Євро-2012 зменшено фінансування ремонту дорожніх шляхів. Після закінчення Євро-2012, можливо держава  виділить кошти для капітального ремонту не тільки для головних доріг країни, а й для районних автошляхів, та міських вулиць.

Якщо головні вулиці Шепетівки ще так-сяк лагодять, то до ремонту тротуарів руки у комунальних служб міста не доходять. Шляхи для пішоходів і так були далекі від ідеалу, а зважаючи на сніжну та морозну зиму 2011-2012, розсипалися одразу, як розтанув сніг. Багатьма вулицями пішки навіть небезпечно ходити, адже ризикуєш або зламати ногу, або принаймні пошкодити взуття. Шепетівчани кажуть, що тротуари однаково погані як в центрі міста, так і на околицях, якщо вони там є.

Особливо обурює стан тротуару  по проспекту Миру,  починаючи від міського пансіонату до вул. В. Котика, де, щоб пройти, потрібно робити стрибки і змійко подібні  рухи. Причому, винним у великій мірі, таким станом тротуару є Шепетівський телеком, який порив їх ще років 6-8 тому і зобов’язаний був їх привести в належний стан.

Але, якби там не було, та гроші на ямковий ремонт тротуару можна було б  віднайти, хоча б з тих, що збираються як ринковий збір уже стільки років підряд. Було б тільки бажання міської влади зробити щось добре для всіх людей, а не тільки для себе.

Пророцтва шепетівського форуму
Навіщо Вам потрібна вища освіта?

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 26 квітня 2024

0
репостів
0
репостів