Середа, 06 вересня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Як ми вже повідомляли, днями СБУ затримала «на гарячому» агента ФСБ, який встановлював «GPS-маячок» для наведення російських ракет на об’єкт Укрзалізниці. Ми знайшли судове рішення щодо застосування запобіжного заходу, з якого стає зрозуміло, що зрадника здебільшого цікавили об'єкти критичної інфраструктури Шепетівки.

Сьогодні, надвечір 6 вересня, напроти торгового центру «Дружба» в місті Шепетівка мотоцикліст влетів у міський автобус. Як виявилось згодом, водій двохколісного транспорту був неповнолітнім.

Редакція сайту Освіта.ua склала щорічний рейтинг найкращих закладів загальної середньої освіти України за підсумками проведення національного мультипредметного тесту у 2023 році. Цьогорічний рейтинг має певні особливості, оскільки випускники шкіл проходили тестування в умовах воєнного стану, а замість традиційного зовнішнього незалежного оцінювання учасники складали національний мультипредметний тест.

Упродовж двох тижнів у Шепетівці труїли собак. Це зафіксували волонтери, які опікуються безпритульними тваринами в місті. Благодійна організація "UAnimals" звернулась до поліції, щоби вона перевірила інформацію і почала розслідування, адже за отруєння тварин є кримінальна відповідальність. Однак поліція правопорушення не виявила.

Шепетівський ЦЕНТУМ запрошує містян до української світлиці
Розділ Культура

Шепетівський міський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Хмельницької області запрошує шепетівчан та гостей міста до української світлиці, яку облаштовано у музеї народних промислів Україн.

Медик вимагав у засудженого, якому мали ампутувати недіючу кінцівку, 20 тисяч неправомірної вигоди за надання належної медичної допомоги та оформлення йому групи інвалідності. Затримали посадовця після отримання 15 тисяч гривень із загальної суми хабаря.

Полонський районний суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим за частиною 4 статті 186 КК України (грабіж, поєднаний з проникненням у сховище, вчинений в умовах воєнного стану). Визнав останнього винним в інкримінованому злочині та призначив йому узгоджене покарання – 5 років ув’язнення зі звільненням від відбування з випробуванням на 1 рік 6 місяців іспитового строку.

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю міста Славута за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України). Встановлено, що упродовж кількох місяців чоловік виконував завдання ворожої спецслужби.

0
репостів
0
репостів