Понеділок, 12 червня 2023 — Сайт міста Шепетівка

На Хмельниччині суд визнав винними у вчиненні колабораційної діяльності та діях, спрямованих на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади кам’янчанку та жителя м. Нетішин, повідомили у прокуратурі.

Дуже часто причиною харчових отруєнь стають ранні овочі та фрукти. Але не менш небезпечною є питна вода, яка містить підвищений рівень нітратів, адже воду вживають кожного дня і всі без винятку. Шепетівське Районне Управління Держпродспоживслужби перевірило криниці міста і результати виявились невтішними.

Заклади дошкільної освіти Шепетівської міської ради отримали 9 наборів раннього розвитку для дітей дошкільного віку від представництва Дитячого фонду ЮНІСЕФ в Україні. Про це повідомили у Департаменті освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації.

Шепетівський міськрайонний суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченою у шахрайстві й повторному шахрайстві – визнав 25-річну жительку Шепетівки винною у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених відповідно частиною 1 статті 190 й частиною 2 статті 190 КК України, та призначив їй узгоджене сторонами остаточне покарання: 1 рік 6 місяців позбавлення волі зі звільненням від його відбування на один рік іспитового строку.

Завершився ІІ (обласний) етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який проходив з 5 по 11 червня 2023 року на території ліцею села Голосків Гуменецької територіальної громади, що на Кам’янеччині.

На обласних літніх сільських спортивних іграх Шепетівщина завоювала 2 місце
Розділ Спорт

Відбувся третій етапу обласних літніх сільських спортивних ігор серед сільських школярів та учнів ДЮСШ «Колос» під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?». Гостинна Кам’янеччина приймала юних спортсменів із Хмельницького та Шепетівського районів, які брали участь у змаганнях із футболу, волейболу, легкої атлетики та настільного тенісу.

На День міста у Шепетівці організували благодійний концерт
Розділ Культура

11 червня в міському будинку культури відбувся благодійний захід під гаслом «Єднаймося задля Перемоги» до Дня міста Шепетівка за участі виконавців та колективів міського будинку культури, філії «Будинок культури с.Пліщин», представників народного аматорського театру «ПТАХ» філії «Будинок культури с.Плесна» й дитячої музичної школи, а також муніципального естрадно-духового оркестру.

На Шепетівщині впродовж вихідних поліцейські виявили вісім порушників правил дорожнього руху, що мали ознаки сп'яніння. Двом із них загрожує штраф у 34 тисячі гривень з позбавленням права керування транспортним засобом на три роки за повторне протягом року грубе порушення правил дорожнього руху.

Ізяславська громада за 8 днів провела у засвіти вже 5 захисників
Розділ Події

На зміну німецькому нацизму на українські землі прийшов російський рашизм, котрий, на жаль, щоденно забирає життя наших кращих воїнів, наших земляків… Кожного дня ми бачимо ціну, яку доводиться платити за нашу свободу…

0
репостів
0
репостів