Вівторок, 16 травня 2023 — Сайт міста Шепетівка

14 травня цього року під час проведення операції «Нерест» на річці Утка, поблизу міста Славута Шепетівського району головним спеціалістом сектору державного екологічного нагляду (контролю) тваринного світу та біоресурсів спільно з працівниками Шепетівського РУП ГУНП в Хмельницькій області було затримано місцевого мешканця, який за допомогою рибальської сітки здійснив незаконний вилов риби.

Шепетівські баскетболістки здобули нагороди відкритого турніру з баскетболу на Житомирщині
Розділ Спорт

13 травня 2023 року у смт. Першотравенськ, Житомирської області відбувся міжобласний турнір з баскетболу серед дівчат. У турнірі взяли участь команди: ДЮСШ м. Житомир, ДЮСШ м. Полонного, Шепетівська КДЮСШ та команда Першотравенського ліцею.

Міський голова Нетішина Олександр Супрунюк показав на своїй сторінці в соцмережі постанову про притягнення до адмінвідповідальності за перевищення швидкості. Втім, за його словами, не доведено, що саме він перебував у той момент за кермом та й штраф виписано на одне із авто, яке вилучено військкоматом і передано на період військового стану військовій частині.

Комісія ТЕБ та НС рекомендувала відокремленому підрозділу Жмеринська дирекція залізничних перевезень Державного територіально-галузевого об’єднання «Південно-Західна залізниця» розглянути питання щодо відновлення руху залізничних перевезень на залізничній ділянці між станціями Гречани – Чорний Острів з 16 травня.

У Шепетівці відбувся концерт з нагоди Дня матері та Дня сім’ї
Розділ Культура

15 травня у міському будинку культури відбувся великий дитячий концерт «Моя родина – то вся Україна», присвячений Дню матері та Міжнародному дню сім’ї. Про це повдіомили на сторінці Шепетівської міської ради.

За минулу добу псевдобанкіри та псевдоволонтери спустошили рахунки жителів Шепетівщини більш ніж на 79 тисяч гривень. Вчора, 15 травня, двоє жителів району стали жертвами однієї і тієї ж шахрайської схеми "Дзвінок з банку".Третя потерпіла сподівалась отримати соціальні кошти - натомість втратила свої. Поліцейські встановлюють обставини події.

Шепетівські легкоатлети здобули шість нагород чемпіонату Хмельницької області
Розділ Спорт

З 11 по 12 травня 2023 року в місті Хмельницький відбувся чемпіонат Хмельницької області з легкої атлетики 2023 серед юнаків та дівчат 2006-2007 р.н. та 2008-2009 р.н. До участі у чемпіонаті було заявлено близько 10 команд з різних куточків Хмельниччини, понад 150 учасників.

0
репостів
0
репостів