П'ятниця, 28 квітня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Славутський міськрайонний суд визнав місцеву жительку винною у колабораційній діяльності. Про це свідчить вирок опублікований в єдиному державному реєстру судових рішень від 25 квітня цього року.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили йому підозру за ч.2 ст.286-1 ( Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння, що заподіяло потерпілому тяжкі тілесні ушкодження). Обвинувальний акт вже скеровано до суду.

Перший за часи незалежної України суд щодо екоциду відбудеться над мешканцями Шепетівщини
Розділ Бізнес

Прокурори Спеціалізованої екологічної прокуратури Офісу Генерального прокурора скерували до суду перший за часи історії незалежної України обвинувальний акт за фактом вчинення екоциду (ст. 441 КК України).

Шепетівчани здобули нагороди чемпіонату Хмельницької області з важкої атлетики
Розділ Спорт

27 квітня 2023 року у місті Хмельницький відбувся Чемпіонат Хмельницької області з важкої атлетики серед дорослих. Бажання позмагатися за нагороди чемпіонату виявили 126 важкоатлетів з різних куточків Хмельниччини.

У Шепетівці відбулись обласні змагання із «полювання на лисиць»
Розділ Спорт

20 квітня у лісовому масиві Шепетівки відбулися обласні відкриті змагання учнівської молоді зі спортивної радіопеленгації. В заході взяли участь 19 вихованців (5 команд) віком від 10 до 18 років.

Перед судом постане винуватець ДТП, який скоїв наїзд на велосипедиста та зник з місця події. Слідчі Шепетівського райуправління поліції оголосили зловмиснику підозру та завершили розслідування за даним фактом.

27 квітня міський голова Віталій Бузиль провів чергове засідання сесії Шепетівської міської ради. У ході засідання депутати розглянули 45 питань порядку денного.

У Шепетівці поліцейські виявили молодика з наркотиками. Дізнавачі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили йому підозру за ч.1 ст.309 (Незаконне придбання та зберігання наркотичних речовин без мети збуту) Кримінального кодексу України.

27 квітня слідчі Слідчого управління ГУНП під процесуальним керівництвом обласної прокуратури скерували до суду обвинувачення відносно злочинної групи розбійників. Близько 2 мільйонів гривень відібрали нападники у своїх жертв, погрожуючи зброєю та застосовуючи фізичну силу.

На Шепетівщині відбулись масштабні навчання з ліквідації лісових пожеж
Розділ Події

Вчора, 27 квітня, на території філії Шепетівське лісове господарство, надзвичайники разом із лісівниками провели тактико-спеціальне навчання з ліквідації умовної лісової пожежі.

0
репостів
0
репостів